vrijdag 11 februari 2011

Zomaar een Kaart en een Award gekregen

Deze kaart voor mijn overbuurtjes gemaakt, gaat met beiden niet echt lekker en met dit kaartje wil ik laten weten dat ik aan ze denk.
Valt niet veel over te vertellen, de Bloem is een SVG files, had ik al een tijd geleden gekocht maar nog niets mee gedaan, moet zeggen dat ik doe bloem prachtig vindt
En dan heb ik nog een Award ontvangen van Karin en Marianne dank je wel hiervoor.
Ik geef deze Awards door aan  Wendy ... Annika..... Marlieke

* Als je de award aanneemt en door wilt geven, maak je een bericht met de afbeelding van 'Liebster Blog' en neem je ook de instructies (die je nu leest) over.


*Je maakt een verwijzing naar de blog van de persoon die je deze award heeft gegeven. Bedank ze op hun blog voor deze award (da's wel zo aardig).


*Geef vervolgens de award door aan 3 tot 5 van je favoriete blogs en maak in je bericht een koppeling naar deze blogs (makkie)

*Schrijf een berichtje op de uitgekozen blogs om te vertellen dat zij een award hebben ontvangen van jou.

*Het is de bedoeling, dat vooral beginnende bloggers en bloggers die nog niet zo erg bekend zijn, met deze blog in 't zonnetje worden gezet en hun verdiende aandacht krijgen.Wens jullie een fijn weekend toe.

13 opmerkingen:

*Ellen* zei

prachtig stijlvol kaartje is dit, en gefeliciteerd met je award

Marlieke zei

Hoi Louise, supermooi kaartje heb je gemaakt zeg! En gefeliciteerd met je award! Heel leuk ook dat je hem aan mij doorgeeft. Kan ik erg waarderen. Ik heb hem afgelopen week ook al eens gekregen, maar zal jouw naam ook bij dat bericht gaan zetten! Fijn weekend!

Tinie zei

De bloem is echt prachtig, en het geheel is heel stijlvol, ik hou daar van!!!

Groetejs Tinie

chantal zei

schitterende kaart louise
erg leuk gedaan
liefs chantal

Hetty zei

Wat een mooi kaartje en gefeliciteerd
met je Award

gr hetty

fluwelenvoetjes zei

Prachtige, stijlvolle kaart!
Gefeliciteerd met je award :)
groetjes, Anita

Cards by Jol zei

prachtige kaart, mooie geëmboste achtergrond en de bloem is een beauty.

groetjes jolande

Elizabeth zei

Schitterende kaart en bloem!!

Antoinette zei

Hoi Louis

ik kwam via via op je blog ik heb je mteen oegevoegd want wat maak jij mooie kaartjes deze is gewoon heel simpel maar wel super mooi .eenvoud siert de mens.zeggen ze niet voor niks.

groetjes antoinette

jaimie zei

Hallo Louise,

Eenvoud siert en dat doet jij kaartje, mooi hoor !

Proficiat met de award !

Groetjes, Jaimie

Kaatje zei

mooi kaartje!!

bedankt voor de award, erg leuk!

groetjes,
Annika

Larissa zei

Heel mooi Louise. De bloem is erg mooi!

Liefs,
Larissa

Wendy ten Hove zei

Hi Louise,

Wat een mooie kaart is dit! Geweldige embossing achtergrond zo en met die prachtige paarse bloem er bij is het helemaal af en heel lief dat je zo laat weten dat je aan ze denkt!
Super bedankt voor de award!! Ik voel me zeer vereerd, maar ik moet je eerlijk zeggen dat ik gestopt ben met awards op m'n blog te zetten... ik vind het zo lastig om steeds mensen te bedenken om ze aan door te geven en dan heeft bijna iedereen ze op een gegeven moment al... sorry, maar ik vind het wel super leuk dat je aan me denkt!!! Dankjewel!
Ik heb net even heerlijk terug zitten neuzen op je blog, wat ik afgelopen week allemaal gemist heb, je hebt super moois gemaakt, ik hou erg van jouw stijl van kaarten maken,Louise, heel leuk!!

Groetjes en fijne week!
Wendy