woensdag 7 maart 2012

Pfff waarom zijn mannenkaarten zo moeilijk??

Mijn grote broer is eerdaags jarig hij wordt 71, loop al weken te piekeren wat voor een kaart ik voor hem zal maken, ik vind het altijd zo moeilijk voor een man, totdat ik op het blog van Yvonne kwam zij had schitterende mannenkaarten gemaakt het idee was geboren.  Toen mijn broer ongeveer 17 was kocht hij een NSU brommer, dus ik op zoek op internet naar een plaatje van een NSU brommer, totdat dat mij te binnenschoot  dat ik nog wel wat oude foto's had, en ja hoor een geweldige foto van mijn broer en ik op de Brommer, geweldig, ik denk dat mijn broer 17 of 18 was en ik ben 10 1/2 jonger dan mijn broer dus ik zal 6/12 of 71/2 geweest, vinden jullie het geen schitterende foto, hij met zijn James Dean kuif en netjes in broek, overhemd en stropdas en ik had een jurkje aan dat mijn moeder zelf gemaakt had.  Toen ik deze foto's zag kwamen de  herinneringen boven, ik weet nog dat hij eigenlijk geen brommer van mijn vader en moeder mocht kopen, dat was natuurlijk veel te duur hij werkte wel maar toch, ik zie hem nog stampvoetend door de kamer lopen. Efin  Ik heb de foto ingescand en afdrukt op beige correspondentiepapier, het gekartelde randje  was niet duidelijk meer te zien, dus met fotoschaar zelf een randje geknipt. Papier is van Eline's huis dat laatst gewonnen heb, de Klok is een Svg file van PennyDuncan en gesneden met mijn Silhoue bewerkt  met Versamark  Distress Emossingpoeder Vitange Photo nog wat stempeltjes erop gezet, een Brad, en een Filmstripje gesneden met de Silhouette en stukje touw erom, nou mij benieuwen wat mijn broer ervan vindt, want volgens mij heeft hij geen foto's van vroeger. Nou het was een lang verhaal, hoop dat ik jullie niet verveeld heb.
Wens jullie een fijne dag toe en bedankt voor weer de leuke reacties op mijn vorige kaart.

Groetjes,

LOuise

17 opmerkingen:

Jolara zei

wat mooi, wauw ! Liefs Joyce

Gepke, www.yourzoap.nl zei

Hi Louise, wat een geweldige kaart. Je broer is er vast heel blij mee. Die foto: geweldig! Groetjes, Gepke

Irene zei

Helemaal geen lang verhaal Louise. Ik vind het juist enig een beetje meer achter het ontstaan van een kaart te weten en des te meer kun je de creatie waarderen! Ik denk dat je broer de kaart helemaal super zal vinden en er ook bij hem heel veel sweet memories naar boven zullen komen!!!

Liefs, Irene

Wilma zei

Hallo Louise,
Je hebt een MOOIE en toch STOERE mannenkaart gemaakt voor je broer. Dit kaartje zal hij echt wel weten te waarderen.
Liefs Wilma

Frea zei

Hoi Louise, helemaal goed deze kaart!! GEweldige foto trouwens! Groetjes, Frea

Marianne zei

Ik vind hem prachtig.
liefs, marianne

Diana zei

Hoi Louise,

Wat een geweldige mooie kaart. En ook een leuk verhaal om te lezen. Ik ga ook gelijk eens even kijken op de site van Penny Duncan voor die silhouette file.

Groetjes weer van mij.

Cathy zei

Ik vind mannenkaarten maken ook altijd zo moeilijk!

Jouw kaartje is gewoonweg super!!!

Tinie zei

Wauwww wat is die super!!! Kan me voorstellen dat je hebt geworsteld, maar het resultaat mag er zijn!

Groetjes Tinie

Ira Huberts zei

Enig verhaal Louise! Ik ben dol op al die nostalgische herinneringen, is juist één van de bijzondere dingen van foto's, dat je er meteen een verhaal bij hebt! Vind dat je een fantastische mannenkaart hebt gemaakt met hele gave elementen en kleuren. Je broer zal er blij mee zijn! Groetjes, Ira

Ans S. zei

Wat geweldig mooi gemaakt, heel leuk met die foto erop, even lekker terug in de tijd.Ik denk dat je broer dit ook prachtig vindt.

Groetjes Ans

Anita zei

Leuke broer heb je ;)!
Prachtige kaart heb je voor hem gemaakt. Het heeft misschien wat moeite gekost maar het resultaat is schitterend!
groetjes, Anita xx

Cards by Jol zei

wat een prachtig kaartje, toepasselijk met dit prentje.

groetjes jolande

Maia zei

Wat gaaf om dit te maken voor je broer enne hoezo moeilijk een mannenkaart, we worden er steeds beter in toch?
Schitterend die foto daar gaat hij zeker blij mee zijn en je verveelt me helemaal niet met je verhaal hoor!
Altijd leuk een verhaal achter een oude foto!
Fijne week nog
Lieve groet Maia

Wendy ten Hove zei

Hoi Louise,

Je hebt me zeker niet verveeld, was een heel leuk verhaal om te lezen. Toch altijd weer super hoe kaarten tot stand kunnen komen! Ik vind deze echt geweldig geworden en wat een super leuke foto van jou en je broer!! Het is echt een topper, hoor!!!!

Groetjes, Wendy

Willy's creations zei

Bedankt voor je bezoekje...vind deze van jouw ook heel mooi.

Groetjes,Willy

Caroline zei

Hallo Louise, dank je wel voor je leuke berichtje op mijn blog :-) Prachtige kaart heb je voor je broer gemaakt en leuk verhaal erbij, ik hou er wel van !!! Groeten Caroline