maandag 9 april 2012

Tulpdoosje

Zo daar ben ik weer, ik  ben ziek geweest, een vervelende griep, ben nog niet helemaal lekker maar dat komt wel weer, het vervelende is dat mijn dochter Longontsteking heeft, dat vind ik veel erger, uitgerekend dat we alle twee tegelijk ziek waren niet echt leuk, je wil daar toch even bijspringen, gelukkig gaat nu wat beter met haar, maar we waren wel geschrokken.
Voor dat ik ziek werd had ik dit doosje al gemaakt, het is een patroon van Sandrasscrapsels en ik heb het gesneden met mijn Silhouette Cameo, de Magnoiliastempel heb ik ingekleurd met Spectrum Noir en Copic Markers, papier wat ik gebruikt heb is van K&Company.
Wens jullie nog een fijne avond

16 opmerkingen:

Marlieke zei

Ook wij hebben hier thuis alledrie de griepgolf te verduren gehad. Eerst Femke, toen ik edaarna Maarten. Maar ook wij zijn er weer bovenop. Wat vervelend die longontsteking van je dochter. Heel veel beterschap. Mooie creatie heb je gemaakt! Fijne dag verder nog.

Anita zei

Schitterend tulpendoosje!
Wat vervelend dat je de griep te pakken hebt gehad. En wat vervelend voor je dochter om longonsteking te hebben. Heel veel beterschap!
groetjes, Anita xx

Frea zei

Hoi Louise, wat een grappig doosje zo in die tulpvorm; heel erg leuk gemaakt zeg! Ik hoop maar dat jullie allebei snel weer opknappen meid! Groetjes, Frea

Tinie zei

Wat ontzettend vervelend, wens je dochter veel sterkte!!! Maar wat is die tulp geweldig zeg, super!!!

Groetjes Tinie

Irene zei

Een prachtige tulp Louise maar wat je verder schrijft klinkt helemaal niet goed, heel veel beterschap voor jou en je dochter en rustig aan!!!!

Liefs, Irene

Riet zei

Ohhh wowww Louise,wat heb je dit schitterend gemaakt.

Liefs Riet.

Amanda zei

prachtig doosje Louise, en past zo mooi bij het voorjaar. Beterschap voor je dochter en doe het zelf ook rustig aan hoor.

liefs Amanda

Diana zei

Oh meis, wat een plaatje!
Veel beterschap he daar bij jullie.

Liefs,

Diana.

Ans S. zei

Wat een super mooi doosje.
Beterschap voor je dochter.

Groetjes Ans

Hetty zei

Wat een super mooie creatie en ik
wens jullie nog heel veel beterschap

gr hetty

Yvonne van Bruggen zei

Blij te horen dat het weer beter gaat met jullie!! Een longontsteking is heel vervelend, maar griep is ook allerminst leuk! Je doosje is super geworden!!! Beterschap nog! Lieve groetjes, Yvonne

Sandra's Scrapsels zei

Oooh wat een prachtige Tulp heb je gemaakt Louise!! Echt schitterend hoor!
Dank je wel voor het vermelden van mijn bloglinkje! Supers!

Wat ontzettend balen van je griep en de longontsteking bij je dochter! Fijn om te lezen dat het wat beter gaat en hopelijk zijn jullie beiden snel weer de oude!

Groetjes, Sandra

p.s. ik heb je Tulp met jouw bloglink toegevoegd aan mijn Gallery pagina in de shop!

Marlies zei

Een super mooie creatie Louise! Heel chique en gemaakt met prachtig papier! Ik hoop dat zowel jij als je dochter snel opknappen! groetjes, Marlies

Ira Huberts zei

Oh wat balen dat jullie in de lappenmand zitten zeg! Beterschap voor jullie allebei! Je tulpendoosje is erg mooi uitgevoerd Louise, die bladeren zijn toch net echt! Groetjes, Ira

Marianne zei

Hij is prachtig Louise en aan je kleurwerk mankeert niks.
Hij is prachtig ingekleurd.
liefs, Marianne

Karin zei

Hello Louise,
Wat een prachtige creatie heb je gemaakt.
Dank voor je bezoekje aan mijn blog.
Groetjes,
Karin