maandag 22 oktober 2012

Weer terug van weggeweest

Goedemorgen Medebloggers, Was er even tussenuit, we waren namelijk naar Brazielië met onze zoon en schoondochter. Zoals jullie misschien wel weten wonen onze zoon en schoondochter in Argentinië, ze zijn  4 maanden bij ons in huis geweest, vreselijk gezellig, maar ja, afscheid nemen blijft moeilijk, helemaal als je elkaar weer zolang gezien hebt. Nu had mijn zoon een leuk idee, hij heeft vrienden die een huis in Brazilië hebben en het leek het hem wel leuk om met zijn allen nog een beetje vakantie te vieren, zo gezegd, zo gedaan.
We hebben een heerlijke tijd gehad, schitterend huis, prachtige omgeving, elke dag 30 graden, we hebben genoten. Hierbij een paar foto's
 
  
Aapjes in de tuin

Een prachtige Kolibrie

Een mooie zonsondergang.
Helaas zit het er weer op, zoon en schoondochter weer naar Buenos Aires en wij weer terug naar Lelystad, ik heb weer foto's genoeg om te scrappen. 10 opmerkingen:

Annemarie en Merit zei

wat een prachtige foto's wat leuk dat jullie daar geweest zijn, inderdaad afscheid nemen is nooit leuk, maar mooie herinneringen heb je vast aan de afgelopen maanden.

liefs annemarie en merit

Anita zei

Ik had natuurlijk al wat foto's gezien maar het blijft leuk om ze te bekijken. Het zal nu wel stil zijn in huis na 4 maanden leven in de brouwerij, maar je hebt mooie dingen om aan terug te denken.
groetjes, Anita xx

Irene zei

Welkom thuis Louise!!!
Geniet maar heerlijk na van de lange tijd dat je ze in de buurt hebt gehad en met deze heerlijke vakantie als afsluiting kun je weer een poosje teren op de fijne maanden!!

Liefs, Irene

Corrie zei

Welkom thuis Louise,dat we maar weer mooie creaties van je mogen gaan zien.
lieve groetjes Corrie

Tinie zei

Wat goed te horen dat je zo lekker bent weg geweest, ik had je al gemist, sterkte en hopelijk snel terug met een creatie!!!

Groetjes Tinie

Just a Note zei

Wauw Louise!! Wat een geweldige vakantie.
En de foto's vind ik echt schitterend.
Straks met scrappen is dat nog even lekker nagenieten ;-)

Liefs, Diana.

Ira Huberts zei

Oh Louise wat is dat weer voorbij gevlogen zeg! Ik weet nog goed dat je zei dat jullie er nog een vakantie aan zouden plakken en nu zijn jullie alweer thuis! Gelukkig is het niet al te koud, dat maakt de overgang iets makkelijker. Mooie foto's heb je weer gemaakt, een fraaie herinnering! Groetjes, Ira
irascreacorner.blogspot.nl

Cards and Arts by Jol zei

ooooo, wat heerlijk, ziet er mooi uit zeg, mooie foto's en nu lekker nagenieten.

groetjes jolande

Marlieke zei

Hè hallo welkom thuis. Prachtige foto's zeg! Het zal weer wennen worden voor je. Richt je maar lekker op het scrappen! :-)

Frea zei

Hoi Louise, wat een prachtige foto's zeg! Kan me voorstellen dat je enorm genoten hebt. Dat wordt weer scrappen mt al die foto's! Groetjes Frea