zondag 25 november 2012

Layout van Stan en Morgen een moeilijke dag

Gisteren en vandaag bezig geweest met deze Layout van Stan, wilde niet echt lukken, had mijn gedachten er niet helemaal bij. Zoals sommigen van jullie weten is 2 jaar terug  de vader van Stan zijn Papa in koele bloede vermoord, zomaar voor een beetje goud en geld,, gewoon een zinloze actie.
Morgen en dinsdag is de rechtszaak, dus moeilijke dagen voor mijn schoonzoon, dochter en verdere familie, je wordt dan geconfronteerd met de moordenaar van je vader, schoonvader en man. Ik mag hopen dat hij een lange gevangenis straf zal krijgen, zo iemand weet niet wat hij andere mensen aan doet. Zo heeft mijn schoonzoon zijn vader ook niet kunnen genieten van Stan, als eerbetoon heeft Stan als tweede naam Fedde gekregen, dat een afgeleide is van het Germaanse 'Fred', met de betekenis, Vrede.
Hopelijk kunnen mijn schoonzoon, dochter en zijn familie na afloop van de rechtszaak eindelijk beginnen met verwerken van dit verlies, want zolang de dader niet berecht is kom je daar niet aan toe.

16 opmerkingen:

Irene zei

Louise, wat een verhaal!!! Voor mij is dit helemal nieuw maar de verbijstering, het verdriet en de machteloze woede kan ik me zooooo goed voorstellen. Nu maar hopen dat er recht aan dit onrecht wordt gedaan want vaak vallen die straffen door een of andere sluwe advocaat of vormfouten ook nog eens belachelijk tegen en dat is dus helemaal onverteerbaar!
heel veel sterkte voor de hele familie morgen. Dankzij die 2 heerlijke mannekes is er gelukkig ook volop om dankbaar voor te zijn en vooral van te genieten!

Liefs, Irene

Wilma zei

Hallo Louise,
Wat je hier schrijft is nieuw voor mij. Woorden schieten me nu niet zo snel te binnen, maar ik sluit me volledig aan bij hetgeen Irene hier ook schrijft.
Heel veel sterkte voor iedereen.
Liefs Wilma

Corrie zei

Wat vreselijk Louise, ik zit met kippenvel dit vreselijke bericht te lezen,is dan na 2 jaar pas de rechstzaak,wat een afschuwelijke tijd heeftje schoonzoon en dochter door gemaakt en jullie natuurlijk ook.En waarom,voor geld en goud, was dat hier in Nederland?
Wat erg ik leef met jullie mee, ik hoop dat de dader nooit meer vrij komt en het zelf héél zwaar te verduren krijgt, ik begrijp best wel dat je moeite had met deze Lay out, Hij is wel weer prachtig hoor.Ik ga je nu veel sterkte wensen voor de komende dagen.
Lieve groetjes Corrie

JOKE zei

Wat een triest verhaal...het is toch zo zinloos allemaal en wat je zegt, voor geld en een beetje goud....
Dit zijn toch dingen die je niet meer vergeet ook al krijgt de dader levenslang. Ik wens jullie allemaal héél veel sterkte de komende tijd en geniet van de kleintjes Lars en Stan...ze zijn prachtig!!!
Liefs en een knuffel van Joke

Riet zei

Wat een vreselijk verhaal Louise.
Krijg er echt koud van,je hoor het zoveel.
Wens ze heel veel sterkte toe van de week.
Hoop dat die vent nooit meer vrij komt.

Veel liefs Riet.

Linda zei

Wat een vreselijk verhaal, veel sterkte voor jullie gewenst
gr linda

Astrid en Brenda zei

Als eerste vind ik je layout prachtig geworden. Voor de komende periode heel veel sterkte toegewenst.
Groetjes brenda.

Cards and Arts by Jol zei

ik kan me je verhaal nog goed herinneren, ik wil iedereen heel veel sterkte wensen tijden de rechtszaak en ik hoop dat de dader een gepaste straf zal krijgen.
ondanks dat het niet zo wilde lukken vind ik je lay-out prachtig.

liefs jolande

Ira Huberts zei

Oh Louise... ik wist dit niet en zit hier met tranen in m'n ogen je verhaal te lezen... Wat een onrecht, dat dit kleine manneke zijn opa is ontnomen... Ik hoop van ganser harte dat er recht wordt gedaan, al zal het voor jullie gevoel waarschijnlijk nooit zwaar genoeg zijn... Jij bent in elk geval met veel liefde in je hart voor Stan bezig geweest met je mooie LO. Heel veel sterkte gewenst meis! Lieve groetjes, Ira
irascreacorner.blogspot.nl

Marlies zei

Ook voor mij is dit nieuw Louise! Woorden schieten me tekort om je te vertellen hoe verschrikkelijk ik dit voor jullie allemaal vind. Hoe vervelend dat nu pas de rechtszaak is en ik hoop dat de dader voor heel erg lang achter de tralies zal verdwijnen! Heel veel sterkte!!
Je LO vind ik prachtig gemaakt!
Liefs, Marlies

Marianne zei

Mooi gedaan Louise en je kaart hieronder is prachtig.
Liefs, Marianne

Anita zei

Ik weet het nog en hopelijk wordt de dader flink gestraft.
Je LO is weer heel merg mooi!
groetjes, Anita xx

Lia zei

Och Louise, wat een verdrietig verhaal, ik ben er helemaal ondersteboven van.
Ik hoop voor iedereen dat er ECHT recht gedaan wordt en dat er een lange straf gegeven wordt, want de dader verdient niet minder!
Geniet intussen maar dubbel van je kinderen en kleinkinderen want die zijn meer waard dan al het geld en goud van de wereld.
Ik heb je blog even niet bezocht en geniet nu van al je kaarten. Mooi hoor!!
xxx Lia

Maia zei

Wat een heftig verhaal, ik wist het ook nog niet.
Inderdaad de straf kan niet zwaar genoeg zijn maar dat is het nu juist....ze zijn zeker in dit landje niet streng genoeg helaas!
Gelukkig maar dat Stan nog een gezellige lieve oma heeft die prachtige lay out's (als herinnering die nooit meer verloren gaat ) voor hem kan maken.
Sterkte, liefs Maia

Maria Dolores Lopez Godoy zei

Ohhhhhhh very cute, is beautiful your work, you are a great artist. congratulations. Kisses from Spain.

http://redecoratelg.blogspot.com.es/

Wendy ten Hove zei

Hopelijk is alles goed gegaan op de rechtzaak. Zou kunnen helpen om dit te verwerken, dus ik hoop dat alles goed is! Denk aan jullie!!
Wat heb je dit leuk gemaakt, mooi en vrolijk!
Super!
Groetjes, Wendy