vrijdag 21 december 2012

Hoera 1 jaar!!!!

                                          Vandaag is onze kleinzoon Stan jarig, alweer 1 jaar.
(klik op de foto voor vergroting)
 Voor hem deze kaart gemaakt, stempel is van Mo's Digital en ingekleurd met Copic en SN Markers, papier van Doodlebug Boys only
Natuurlijk alles gesneden met de Sihouette Cameo.
 Stan krijgt van onze zijn eerste schoentjes, hij heeft al zoveel speelgoed. Ik heb van Cardstock een paar schoentjes gemaakt deze krijgt hij morgen en als hij een beetje kan lopen gaan we echte voor hem kopen, het patroon heb ik van Pinterest helaas ben ik vergeten op te schrijven van wie het patroon is.
Vinden jullie ze niet schattig, was wel een heel werk maar erg leuk om te maken, ik heb er ook nog een schoenendoosje bij gemaakt.
Ik wens jullie alvast een fijn weekend toe.


Lieve groetjes,

Louise

12 opmerkingen:

Linda zei

Wat een vrolijke kaart heel mooi en die schoentjes zijn wel heel erg schattig
gr linda

jolanda zei

mooi kaartje

riakaartenencreaties zei

Een hele mooie kaart,en leuk de schoentjes.En dan afwachten op de eerste stapjes,groetjes ria.

Corrie zei

Louise van harte gefeliciteerd met de verjaardag van die prachtige Stan, de kaart die je hebt gemaakt voor hem is prachtig, om over de scheontjes maar te zwijgen.
Ik zie wel dat jij héél veel met de Cameo doet. Wat een super idee om schoentjes te geven voor zijn verjaardag, nou die zijn ook niet goedkoop, fijne dag meisje. Lieve groetjes Corrie

Tinie zei

Gefeliciteerd oma!!! En wat een beeldige kaart heb je voor Stan gemaakt en dan die schoentjes, echte all stars..............helemaal super!!!

Groetjes Tinie

Amanda zei

Wauw wat een mooie creaties Louise, en van harte gefeliciteerd!

liefs Amanda

Marlieke zei

Ja, van harte gefeliciteerd met Stan. 1 alweer. Het gaat zooooooo snel. Tof kaartje heb je gemaakt en de schoentjes vind ik NOG leuker! Heel erg mooi! Mijn schoonouders hebben Femke ook de eerste schoentjes cadeau gedaan. Zij maakten 5 december een surprise voor Femke met geknutselde schoentjes en als zij kan lopen mogen we ook mee naar de winkel voor de echte :-)

Irene zei

PROFICIAT!!!!!
Wat een leuke, vrolijke kaart en die schoentjes in zo'n gave doos........daar zullen de echte bij in het niet vallen vrees ik!!

xx Irene

Wilma zei

Hallo Louise,
Van ♥-e Gefeliciteerd met de jarige Stan.
Je hebt een PRACHTIG kaartje en een GEWELDIG paar schoenen voor hem gemaakt.
Hele FIJNE en GEZELLIGE Kerstdagen en een heel GELUKKIG, GEZOND en CREATIEF 2013.
Liefs Wilma ☺☺☺

Ira Huberts zei

Van harte proficiat met jullie jarige kleine man Louise! Was Stan blij met zijn mooie kaart en prachtige schoentjes? En als hij het zich nog niet zo realiseert, dan zijn papa en mama zeker wel! Echt enig! Hele fijne feestdagen gewenst, lieve groetjes, Ira
irascreacorner.blogspot.nl

Yvonne van Bruggen zei

Wat een mooie kaart! En die schoentjes zijn echt super!! Wat een leuk idee! Ook je sneeuwpoppen-kaart is superleuk!
Groetjes, Yvonne

Ans S. zei

Gefeliciteerd met Stan, leuke vrolijke kaart heb je voor hem gemaakt en de schoentjes vind ik helemaal te gek, echt super mooi.

Groetjes Ans