zaterdag 10 augustus 2013

Niet zulk leuk nieuws!!

Hoi Lieve Blogvriendinnen,

Heb niet zulk leuk nieuws, mijn schoonzoon ligt in het ziekenhuis in Italië.
Voordat ze met vakantie gingen had hij al anderhalve week hoofdpijn, maar hij heeft soms weleens lichte migraine dus verder geen aandacht aan besteed. Afgelopen woensdag wilde hij praten tegen mijn dochter en sprak heel raar, mijn dochter heeft gelijk actie ondernomen en gelukkig was er een ziekenhuis op loopafstand van de camping.
Eerste allerlei onderzoeken gedaan, in eerste instantie dachten ze aan een erge migraineaanval zijn dan wil het ook weleens dat je niet meer goed kan praten. Later op de dag een MRI gemaakt en daaruit bleek dat er een volledige afsluiting van zijn linker halsslagader is. Hij moet in eerste instantie 7 plat liggen en per infuus een antistollingsmiddel toegediend. Als hij plat ligt gaat het praten goed. Mijn man is donderdag per vliegtuig naar hun toegegaan, gelukkig zitten ook nog vlakbij een vliegveld. Er moeten nu nog allerlei onderzoeken gedaan worden om te kijken, naar aanleiding van de onderzoeken wordt er een behandelplan gemaakt.. Maandag horen wij daar meer over, dus jullie begrijpen dat mijn hoofd niet naar Bloggen staat, laat staan om kaarten te maken..


Lieve groetjes,

LOuise

24 opmerkingen:

Marlieke zei

Oh he bah getver Louise. Dit is echt heel erg naar. Dit zal enorm schrikken zijn (geweest). Heel, Beel, heel wel sterkte!

Linda zei

Jeetje, sterkte joh
gr linda

Mieke zei

Oh nee, veel sterkte! Hopelijk komt het snel weer goed!

martina's kaartjes zei

wat naar voor iedereen ! hopelijk kan / kunnen ze toch nog een paar daagjes vakantie genieten als het allemaal voorbij is. hopelijk knapt ie snel en goed op. veel sterkte !
grtjs,martina
x

Ans Gilbert zei

Hoi Louise,
Wat naar om te horen, ik hoop dat alles goed zal gaan en dat ze het met medicatie kunnen oplossen..Fijn voor je dochter, dat haar vader er nu ook is, ze kan wel steun gebruiken..
Wens jou en je familie heel veel sterkte, liefs van Ans

Irene zei

Louise dit is me toch schrikken!! Wat een akelig nieuws en zo stelt geen mens zich op vakantie gaan voor. Fijn dat je man er snel naar toe kon om jullie dochter bij te staan maar dat laat jou wel alleen en ongerust achter. Heel veel sterkte voor allemaal!!

xx Irene

Marrie zei

Jeetje Louise wat is dit vervelend nieuws ik schrik daar zo van het gebeurd steeds meer bij jonge mensen gelukkig voor je dochter is je man bij haar.
Heel veel sterkte meid!!

Lieve groetjes Marrie

Wybrich zei

Louise, wat een naar bericht.
Heel veel sterkte voor jullie allemaal!!

Anita zei

Wat ontzettend vervelend dat dit is gebeurd Louise, natuurlijk vooral voor je dochter en schoonzoon. Gelijk ook de vakantie waar je al zo lang naar uitkijkt toch voor een deel naar de knoppen. Hopelijk komt het allemaal weer gewoon en snel goed. Lijkt me heel fijn voor je dochter dat je man er is om haar te steunen.
Ik zal voor jullie duimen, veel sterkte met wachten.
Groetjes, Anita xx

Marian zei

Wauw wat heftig. Hoop voor je dochter en ook voor jullie dat het vlug beterde mag gaan. En dat het behandelplan goed aan zal slaan. Jullie allemaal heel veel sterkte
Groetjes Marian

Angela zei

Oooh Louise wat verschrikkelijk...
Kan me voorstellen dat je hoofd niet naar bloggen en kaarten maken staat.
Wens jou en natuurlijk je dochter en schoonzoon heel veel sterkte en hoop van ganse harte dat je schoonzoon snel aan de beterende hand zal zijn.
xxAngela

Ans S. zei

Dat is schrikken, wat een vervelend nieuws, ik wens jullie heel veel sterkte.

Groetjes Ans

JOKE zei

Oh meisje wat erg...ik wens jullie allemaal heel veel sterkte en je zoon een heel voorspoedig herstel!!!
Liefs Joke

Rosina zei

Wat is dat schrikken Louise, ik hoop dat ze de juiste medicatie vinden daar, zodat je schoonzoon spoedig kan hestellen en terug naar hier kan komen. Fijn dat je man daar naar toe is voor de nodige ondersteuning...
Heel veel sterkte ermee....

groetjes Rosina

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

dat is schrikken, wat vervelend dat je er dan niet bij kan zijn, gelukkig is je man er nu, heel veel sterkte wens ik jullie.

liefs jolande

Nelleke zei

O, wat zullen jullie geschrokken zijn. Sterkte . Groetjes, Nelleke

riakaartenencreaties zei

Louise heel veel sterkte,en hoop dat de behandeling goed aanslaat.groetjes ria.

Cindy zei

Jeetje Louise, wat erg! Ik wens je heel veel sterkte de komende tijd en hoop dat het snel goed komt. Groetjes, Cindy

Maia zei

Och Louise wat is dit schrikken!
Natuurlijk staat je hoofd niet naar scrappen.
Ik wens jullie heel veel sterkte toe en beterschap voor je schoonzoon.
Liefs Maia

Hetty zei

Oh Louise dat is wel erg schrikken en snap dat je nu geen zin hebt om te bloggen en wil dan ook heel veel sterkte wensen en hoop dat het weer snel heel erg goed gaat met hem

gr hetty

Renate zei

Oej, jeetje. Dat is wel ff schrikken. Ik snap helemaal dat je nu wat anders aan je hoofd hebt. Heel veel sterkte voor jullie allemaal. Hopelijk gaat het snel weer beter.

-xies- Renate.

Corrie zei

Ik schaam mij een beetje Louise, ik heb dit bericht niet gezien,Cindy zei het tegen mij.
Wat een nare tijd is dit nu weer voor jullie, laten we hopen dat alles goed komt, dat is niet niks zeg je halsslagader verstopt,Gelukkig zijn de doktoren héél knap, hopen dat de 7 dagen plat liggen zijn werk gaat doen, wat een spanning weer, ik wens je héél veel sterkte, dat je hoofd niet naar kaartjes en bloggen staat geloof ik graag.Weet dat ik aan je denk nu ik dit weet.
Liefs Corrie

Ira Huberts zei

Oh Louise wat afschuwelijk voor jullie... Hoop er het beste van en denk aan jullie... Veel liefs, Ira xox
Ira’s Crea Corner

Marian zei

Dat is schrikken, wat een vervelend nieuws, ik wens jullie heel veel sterkte.
Gr. Marian