zondag 21 december 2014

ScrapLouise Hoera Stan 3 jaar!!!!

Vandaag hebben we feest, Stan is vandaag 3 jaar geworden!!!! Zoals je ziet weer een foto met zonnebril, dat vindt hij prachtig.
Gelukkig had ik al een poos geleden dit kaartje voor hem gemaakt,

want van de week begaf mijn laptop het, gelukkig had ik regelmatig backups gemaakt! Dus gisteren een nieuwe gekocht, maar dat is wel weer even wennen helemaal aan windows 8.1!
De kaart heb ik natuurlijk met mijn Silhouette Cameo gemaakt, zoals alle jongens is hij gek op brandweer auto's en een van zijn kadootjes is een brandweerhelm, brandblusser en en bijl!

Wens jullie allemaal een fijne zondag, we gaan naar de jarige job heerlijk taart eten die zijn papa zelf heeft gebakken!.

Lieve groetjes,

LOuise


8 opmerkingen:

Lisbeth van den heuvel zei

hoi Louise
leuke en mooie kaartjes
grtjs Lisbeth

Marlies zei

Gefeliciteerd met de verjaardag van Stan. Wat een leuke, vrolijke foto van hem. Je hebt een prachtige brandweerkaart voor hem gemaakt. Super! groetjes, Marlies

Rianne Timmers zei

leuk kaartje en proficiat met je kleinzoon Stan.
Rianne

Misseke zei

Gefeliciteerd met de verjaardag van Stan. Supermooi kaartje heb je voor hem gemaakt Louise, helemaal super!
Groetjes,
Misseke

Rosina zei

Hoi Louise,
Gefeliciteerd met de verjaardag van je kleinzoon....een prachtige brandweerauto heb je voor hem gemaakt....die zal hij wel schitterend vinden....KNAP gedaan!!!

groetjes Rosina

Marlieke zei

Ja, dat is waar ook! Femke en Stan scheelden niet zoveel :-). Alsnog van harte proficiat! Wt een geweldig kaartje heb je voor hem gemaakt!

martina's kaartjes zei

een heel erg leuk kaartje werd het.gelukkige verjaardag !
nog fijne feestdagen,
grtjs,martina
x

Ira Huberts zei

Wat een leuke stoere knul is Stan toch! Alsnog van harte proficiat Louise, je hebt 'n hele gave kaart voor hem gemaakt, daar was hij vast mee in zijn sas! Ik wens je hele fijne feestdagen toe, groetjes, Ira
Ira’s Crea Corner