vrijdag 29 juli 2011

Foto's uit ons Fotoboek van Argentinië

Een beetje moeilijk op de foto te krijgen, dit is een van de pagina's uit ons Fotoboek, deze foto's zijn op onze 40 jarige trouwdag genomen. Dit is de Perito Moreno Gletsjer, we hebben een wandeling van 2 uur op de Gletsjer gemaakt, we kregen ijzeren pinnen (Camprons) onder onze schoenen, aan het eind van de wandeling kregen we Wishkey met uiteraard ijs van de Gletsjer.
Dit is een kudde Guanaco's, een van de grootste soorten wilde Lama's, de eerste foto is uit de bus genomen dus niet helemaal helder, deze kleine was zijn moeder kwijt, de bus is even gestopt om dat ze met ons meeliep, zo zielig we wilden hem wel zo meenemen, deze foto's zijn genomen toen wij onderweg waren naar Peninsula Valdés een schiereiland gelegen in de provincie Chubut, op weg naar de Pinguins en Walvissen.
Zo hebben jullie een beetje idee hoe het album wordt, omdat we zoveel foto's hebben heb ik ook veel foto- collegas gemaakt. Als je op de foto's klikt worden ze groter.
Wens jullie een fijn weekend toe

9 opmerkingen:

Marlieke zei

Toen ik laatst inderdaad je berichtje las over dit album, dacht ik nog: met (bijvoorbeeld) het computerprogramma Picassa kun je redelijk eenvoudig fotocollage's maken. Z'n collage kun je dan ook weer op elk gewenst formaat als foto af laten drukken. Erg handig voor in zo'n album als dit.

Maar wat je hier laat zien, ziet er al super goed uit zeg! heel mooi! En volgens mij was dit een reis om nooit meer te vergeten. Leg het maar mooi allemaal vast, dan beleef je er nog een keer extra plezier aan ;-)

regina zei

dat ziet er super leuk uit!

erg leuk gedaan!!

gr regina

Ira zei

Jullie hebben een onwijs mooie tocht gemaakt zeg, en wat heerlijk dat wij zo een beetje kunnen meegenieten door middel van je prachtige pagina´s! Echt fantastische herinneringen die je op indrukwekkende wijze hebt vastgelegd Louise! Groetjes, geniet van je weekend! Ira

Cards by Jol zei

dat wordt een mooie album, ik heb het even vergroot bekeken, mooie foto's.

groetjes jolande

Maia zei

Dit ziet er allemaal erg avontuurlijk en prachtig uit louise!
Dat is een schitterende herinnering voor later!
Geniet van het weekend,
Groetjes maia

Kaatje zei

ze zien er mooi uit!

groetjes,
Annika

Riet zei

Wat mooi gemaakt Louise.

Liefs Riet.

Wendy ten Hove zei

Mooi, Louise! Volgens mij was het een geweldige reis! Wat een bijzondere dieren ook! Leuk om te zien!
Groetjes, Wendy

fluwelenvoetjes zei

Wat een mooie layouts! Dat wordt een prachtig album van een schitterende reis :)
Hoe is het met je peesontsteking, helpen de medicijnen?
groetjes, Anita x