donderdag 21 juli 2011

Mini Stolpje

Gisteravond kwam mijn vriendin gezellig een avondje fröbelen en kwebbelen natuurlijk, laatst kwam ik bij Boukje deze enige stolpjes tegen, te koop bij de Action, we vonden ze zo enig dus gelijk een paar gehaald, leuk om kado te geven met iets lekkers erin. We hebben alle twee precies hetzelfde gemaakt, papier is van Tilda, de Roos en Hartje zijn met de Cricut gesneden en de blaadjes met een stans van Crealies, het vlindertje is geponst met een pons van de Action.

Van de week ben ik voor controle van mijn schouder naar het ziekenhuis geweest, was van de week alweer 3 maanden geleden dat ik geopereerd ben maar het wil nog niet vlotten, heb nog veel pijn dat bleek dus ook wel want nu heb ik een Peesontsteking, dus weer aan de pillen en als dat niet wil injecties en de volgende optie is weer opereren daar wil even nog niet aan denken.
Als pleister op de wonde nam ze deze prachtige Orchidee voor mij mee, lief hé, ze weet dat ik helemaal weg ben van Orchidieeën, ik heb er een aantal staan, ze doen het prachtig wat een dankbare plant.


Nog bedankt voor jullie reacties op mijn vorige berichtje, inderdaad vanzelf weer opgelost, paniek voor niets.

Wens jullie verder een fijne zonnige dag toe.

6 opmerkingen:

Tinie zei

Ze zijn echt prachtig die stolpjes! Mooi gemaakt zo, kom maar eens op het idee!!!

Groetjes Tinie

Frea zei

Hoi Louise, wat enig zeg dat stolpje!! Idd. een ontzettend leuk cadeautje om te geven. Groetjes, Frea

Hetty zei

Wat een mooie creatie en een heel mooi
kado heb je gekregen. Nog veel beterschap

gr hetty

Jannie zei

Hoi Louise wat een schitterende creatie heb je er van gemaakt.
Echt een heel mooi kado.
Wat vervelend dat het nog niet echt goed gaat,hopelijk helpen de pillen nu en inderdaad je moet nog niet aan weer een operatie denken.
Sterkte en beterschap,

Groetjes Jannie

Maia zei

Goh wat vervelend met die schouder zeg, ik zal voor je duimen dat de pillen helpen.
Je stolpje is super mooi geworden! Die bloem vind ik prachtig met dat papier
Fijne avond,
Groetjes Maia

Ira zei

Beeldig stolpje, mooi versierd zeg! Wat ongelooflijk vervelend voor je dat je nog steeds last van je schouder hebt! Hopelijk ben je gauw van alle overlast af! Groetjes, Ira