zondag 22 november 2015

ScrapLOuise Kerstkaart!


Goedemorgen op deze koude zondagochtend,dat is wel weer even wennen!
Gisterenavond een kerstkaartje gemaakt met de materialen uit de nieuwe kit van Oma Dee, gewoon heel eenvoudig. Een strookje DP gesneden met daarop en rietjes in drieën geknipt daarop twee cirkels de Cuttlebug gestanst en daarop en embellishment ook uit de kit verder nog wat sterretjes om het geheel af te maken!

Weet niet of er iets mis is gegaan met mijn vorige post, had er maar 2 reacties op gekregen, vond dat wel heel vreemd, hoor wel meer klachten over Blogger dat het niet in de leeslijst terecht komt!


Wens jullie een fijne zondag toe.Ga nu eerst een Blogronde doen daar is van de week niets van gekomen, druk druk en daarna kruip ik lekker mijn Hobbykamer in. manlief is een dagje vissen, gaat altijd een dag november snoeken met zijn vismaten, maken er een gezellige dag van brood en snert mee. .

Lieve groetjes,

LOuise

9 opmerkingen:

Lia zei

Je noemt het eenvoudig maar ik vind de kaart wel erg mooi! Je lo hieronder is ook heel geslaagd!
Lia xx

Ans Gilbert zei

Hoi Louise,
hele mooie kaart heb je gemaakt, wat leuk is dit met de rietjes..erg leuk!
groetjes,
Ans

Marfien zei

Leuke kaart, hou wel van een tikkie CAS

Misseke zei

Een pracht van een kerstkaart Louise - supermooi gedaan.

Groetjes,
Misseke

Linda zei

Wat een leuke kaart, heel origineel die rietjes erbij
gr linda

Margo zei

Superleuke kaart Louise !
Groetjes
Margo

Rosina zei

Prachtig kerstkaartje is dit Louise...leuk gedaan met die rietjes....PRACHTIG!!!

groetjes Rosina

Irene zei

Heeeel leuk en heeeel apart Louise!
Je Opa en Oma diploma zag ik wel in mijn leeslijst maar toen ik er op wilde reageren kreeg ik de melding "deze post bestaat niet" en daarna ben ik het vergeten. Maar ook dat is wel super leuk zeg, wat een enige herinnering voor later!!!

xx Irene

Marlies zei

Een mooie stijlvolle kerstkaart Louise! De album blz in de post hieronder is ook prachtig! Heel mooi en vrolijk. Net zoals Irene zag ik bij je vorige post ook het bericht dat de post niet bestond. Blogger is idd de laatste tijd raar aan het doen. groetjes, Marlies