maandag 12 mei 2014

Kerstkaart

Dit was eigenlijk mijn wekelijkse bijdrage voor 52 weeks of Christmas, maar vorige week was ik bezig maar ik had geen puf om het kaartje af te maken, was verkouden en pijn in mijn keel. Nu las ik op het blog van Yvonne dat ze helaas om gezonheidsreden stopt het haar blog, heel vervelend voor haar en hoop dat alles weer in orde komt met haar. Dus vandaag mijn kaartje afgemaakt. Het is weer een kaartje uit de Cardkit van Oma Dee,heb er een beetje mijn eigen draai aan gegeven. Hoop dat ik het volhoud om 1 keer per week een KK te maken, we zullen zien.

Wens jullie een fijne avond,

LOuise

14 opmerkingen:

Rosina zei

Heel lief kerstkaartje Louise....prachtig in die zachte kleurtjes

groetjes Rosina

Ans Gilbert zei

Hoi Louise,
Wat heb je prachtig papier gebruikt, leuk lo en de bloem van vellum is weer super..liefs Ans
jammer dat Yvonne is gestopt..
Liefs Ans

Joke de Wit zei

Prachtig Louise,mooie kleuren heb je gebruikt.Groetjes Joke

Hanny zei

Wat vervelend dat je je niet lekker voelde, hopelijk ben je nu weer helemaal fit. Aan je kaart is in ieder geval niets te merken, die ziet er schitterend uit. Prachtige kleuren heb je overigens gebruikt.Ik heb maar een paar keer bij Yvonne meegedaan maar kreeg wel de smaak te pakken. Jammer dat ze moest stoppen maar soms is het gewoon beter en moet je even aan jezelf en je gezondheid denken. Ook ik ga proberen om nog regelmatig een Kerstkaartje te maken.
Fijne avond, liefs Hanny♥
http://tierelantijntjes.blogspot.nl

Renate zei

Super mooi gemaakt! Ik vind het heel knap dat jullie het zo goed volhouden om elke week een kerstkaartje te maken.

-xies- Renate.

Irene zei

Zo mooi in dat zachte blauw Louise en als je het volhoudt ben je een kanjer. Ik heb er nog maar 7 dus weet ook wat me te doen staat!!

xx Irene

Corrie zei

Hallo Louise
Ik hoop dat je weer een beetje opgeknapt bent, verkouden zijn daar kan je goed beroerd van zijn.
Je kerstkaart is prachtig, er zullen vele dames de wekelijkse kaart te maken voor het blog van Yvonne wel missen, het was toch een beetje een stok achter de deur.
Beterschap , lieve groetjes,Corrie

Ingrid Reyners zei

Wat een mooie kerstkaart heb je gemaakt Louise, het papierblokje blijft erg mooi voor winterse kaarten, ik heb er ook nog wat papiertjes van.
Ik heb bij Yvonne aan gegeven dat ik haar concept wel over wil gaan nemen, jammer als zoiets verloren gaat. Er was nog iemand meer die het wel samen wou doen, mij ook goed, misschien zijn er ondertussen nog meer aanmeldingen ik hoor het wel. Het krijgt zeker een vervolg, voor veel mensen toch een stok achter de deur. Groetjes, Ingrid.

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

mooie kerstkaart.

groetjes jolande

Misseke zei

Hopelijk ben je weer wat opgeknapt Louise.
Je kerstkaartje is helemaal super de super - supermooi vind ik hem.
Groetjes,
Misseke

Lia zei

Wat een mooie, stijlvolle kaart Louise!
Lia xx

Wybrich zei

Wat een schitterende kaart Louise! De strook met de vogels en dan de poinsettia uit vellum, past mooi bij elkaar!

Diny zei

Hallo Louise,

Via ,via kwam ik op je blog kijken....en zag prachtige creaties voorbij komen. Ik ben gelijk volger van je geworden! Ook deze kaart ziet er schitterend uit!

Groetjes Diny

GerJanne zei

Hoi Louise,
wat een prachtige kerstkaart heb je gemaakt! Ik was weg, heb je wel gelezen, en daarna kwam mijn zusje uit Spanje. Nu ben ik er weer, hoor!
Tot gauw blogs weer.
GerJanne