woensdag 28 mei 2014

Kleurenkaartteam


Mijn maandelijkse bijdrage voor het Kleurenkaarteam van Martina deze keer de kleuren Fuchsia/Muntgroen.
Ik heb 14 dagen lopen brainstormen wat ik nu zou maken toen kreeg ik heldere ingeving, heb ooit eens workshop bij Ludiec gevolgd en wat stempels gekocht en inkt, toen dol enthousiast maar verder nooit wat meegedaan, kennen jullie dat. Dus die maar eens van stal gehaald, verder nog een tekstsentiment die ik nu zo op de foto zie dat hij een beetje scheef staat grrr, dat komt door mijn hand ik kan nog steeds de fijne dingen niet doen, krijg sinds vorige week ook krachttraining in de sportschool van de fysio, heb totaal geen kracht meer in mijn hand en arm. Gistereren 10 minuten moeten roeien, voel dus al mijn spieren.
Ga eens gauw een bezoekje aan de mede Kleurekaarteammers brengen kijken wat die gemaakt hebben, altijd zo leuk dat iedereen er toch weer een eigen draai aan geeft.
Wens jullie een fijne dag, ik ga met een paar vriendinnen lunchen, een uitgsteld verjaarskado aan een van hen, dat zouden we namelijk doen op de dag dat ik gevallen ben, dus dat gaan we even inhalen!.

Lieve groetjes,

LOuise

29 opmerkingen:

Ingrid Reyners zei

Wat je allemaal al niet voor moois kan maken met spulletjes die je nog hebt liggen, en waar je de stof van af moet blazen, hi hi. Jammer zeg dat dit zo lang gelegen heeft, want het is een super mooie stempel, en heel mooi gemaakt. Veel plezier met je vriendinnen. Groetjes, Ingrid.

Ellen zei

Ik herken het helemaal! Zelfs met dit merk :) Heb ook in een enthousiaste bui veel stempels van Ludiec gekocht en doe er eigenlijk nauwelijks wat mee. Jouw stempelwerk is hartstikke leuk geworden.
Fijne dag, Ellen

Nelly zei

Hele mooie kaart heb je gemaakt in de kleuren van het kleurenkaart team.

Groetjes en een fijne dag vandaag !!

Nelly

Hanny zei

OO Wat ontzettend leuk gedaan. Zo mooi zoals je de gestempelde bloemen nog een apart terug laat komen, mooie kleuren, geweldig leuk gemaakt en ja, herkenbaar is het helemaal om iets vol enthousiasme te kopen en er vervolgens niets meer mee te doen haha, maar..je hebt nu wel weer iets aparts.Heel veel sterkte met je hand, komt allemaal goed maar heeft tijd nodig.
fijne dag, liefs Hanny♥
http://tierelantijntjes.blogspot.nl

Marfien zei

Gaaf stempelwerk, heel mooi geworden

Pia zei

Een hele mooie kaart!
Groetjes,
Pia

Nelleke zei

Mooi zeg, en dat die scheef is zie ik niet zo, ik zie wel een schaduw. Maakt niet uit, hij is prachtig en vaker stempelen..... haha. een fijne dag, Groetjes, Nelleke

Nancy zei

Hey Louise,

Wat een leuke bloemenkaart... Inderdaad, deze kleuren lenen zich super om bloemen te stempelen... Het resultaat mag er dan ook best zijn!

Liefs,
Nancy

Irene zei

Die 2 weken nadenken hebben zich geloond Louise en wat enig dat je daardoor juist weer iets hebt gebruikt dat maar "lag te liggen" hihihi! Kan me heel goed voorstellen dat je alle spieren voelt en hoe moeilijk het is, die arm/hand worden al zo lang ontzien. Maar je hebt toch ook wel die bloem kunnen uitknippen en dat is toch fijn werk (of doet je wondermachine dat voor je??). Ga maar lekker genieten met je vriendinnen, heb je verdiend!

xx Irene

Danoesja zei

Hoi Louise
Wat een prachtige kaart met die mooie stempels. Volgens mij gebeurt dit ons allemaal wel, soms gewoon even shoppen bij jezelf en dan kom je zoveel leuke dingen tegen waar je haast nog niets mee gedaan hebt.
Leuk dat je volger bent geworden.
Lieve groetjes, Danoesja

Ans Gilbert zei

Hoi Louise,
je hebt mijn geworstel ook gezien, je hebt een prachtige kaart gemaakt met de stempels en de scheve tekst, mijn handen doen ook niet meer wat ik wil, dus dat gebeurt mij ook heel vaak..'t is allemaal handwerk, liefs Ans

corryskaart zei

erg mooi met die vrolijke bloemen erop
groetjes corry

Sientje zei

Waar een workshop al wel niet goed voor is, al is het lange tijd later. Mooie stempelkaart!

Misseke zei

Supermooie kaart is het geworden Louise - mooi met al het stempelwerk en superleuk gedaan.
Ja het komt me wel vaker voor dat ik in alle euforie iets koop en vervolgens doe ik er amper wat mee...zo zonde eigenlijk.
Groetjes,
Misseke

Bep zei

Hoi Louise,

Wat een prachtige kaart heb je gemaakt met zulk mooi stempelwerk, zo zie je maar is die workshop niet voor niets geweest al is het dan lang geleden hahahaha.

Liefs Bep ☺ ☺ ☺

Ans S. zei

Geweldig mooie kaart met prachtig stempelwerk, de bloemen erop maken het helemaal af.

Groetjes Ans

Claudia Rogier zei

Hoi,

Schitterende kaart.

grtjs
Claudia

Rosina zei

Heel erg mooi je gestempeld kaartje Louise, vooral de kleurencombi maken het tot een toppertje....

groetjes Rosina

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

wat mooi Louise, mooie stempels heb je gebruikt.
vervelend dat je je hand nog steeds niet goed kan gebruiken, maar je kaart is mooi gelukt.

groetjes jolande

Linda zei

Heel erg mooi geworden
gr linda

Mariken zei

Hey, prachtige kaart, mooie stempels en kleuren! En jawel, dat ken ik, ik heb ook stempels van DC en gebruik ze te weinig!!
Groetjes en fijne avond, Mariken

GerJanne zei

Ha Louise,
nou, na 14 dagen denken is dit een geweldig resultaat! Heel erg mooi met die bloemen die er zo op liggen.
Was de lunch gezellig en lekker? Altijd leuk en waardevol om met vriendinnen zoiets te doen he?
Groetjes,
GerJanne

SandraW zei

Wat een vrolijke kaart met alle bloemen! Super!

Liefs, San

Miranda Mols zei

Prachtig. En die tekststempel was mij niet opgevallen, een rond sentiment hoeft dan ook niet perse recht wat mij betreft.

Lisbeth van den heuvel zei

hoi
leuk kaartje in deze kleurencombi
grtjs lisbeth

martina's kaartjes zei

fijn dat het je toch gelukt is om deze mooie kaart te maken... je ziet, als je iets leert, komt hetooit wel een keertje van pas. geslaagde kaart
blij met je deelname en hopelijk kan je er volgende keer ook weer bij zijn,
nog een fijne avond,
grtjs,martina
x

Renate zei

Heel herkenbaar hoor... Vol enthousiasme spulletjes kopen, en dan thuis toch weer naar het oude vertrouwde grijpen. Je heb er een geweldig mooi kaartje van gemaakt. Ondanks de sterke kleuren heb je je kaartje toch heel rustig weten te houden. Dat de tekst een beetje scheef staat is toch helemaal geen ramp. Het is wel handwerk hé.

-xies- Renate.

Erna Logtenberg zei

hihi, dat gebeurd ons allemaal he, stempels en spullen kopen en ze veel later terugvinden zonder dat je er iets mee gedaan hebt. Maar je kaart is prachtig! Lieve groetjes, Erna

Francisca zei

Hallo ,
Vind hem heel schatig geworden .
Groetjes ,
Francisca